Wedstrijd 6: Roosendaal 8 – Vivoo 3 3-6

Wedstrijdverslag

Roosendaal 8 – Vivoo 3 19 november 12:30 uur

Vandaag mochten we aantreden tegen Roosendaal 8, altijd moeilijk in te schatten tegenstanders die elftallen van hele grote verenigingen. Daarom was de technische staf erg blij met de beschikbaarheid van zo goed als alle spelers, alleen Billy was vandaag verhinderd maar daar komen we later op terug. Bill werd vervangen door Zaad die zich beschikbaar had gesteld wat uiteraard klasse was.

Zoals gezegd konden we een mooi team op het veld zetten met een goede bank, wat we toen nog niet wisten was dat Yannick de week ervoor met een paar biertjes in zijn kraag met de fiets onderuit gegaan was en daar een paar gekneusde ribben aan over gehouden had, aangezien hij hier steeds meer last van kreeg besloot Yannick last minute dat het beter was om niet te spelen. Nu houden wij als technische staf niet zo van verassingen en willen we er alles aan doen om dergelijke ongewenste situaties te voorkomen in de toekomst. Dit geval in ogenschouw genomen was de technische commissie er snel uit:

· Is dit de laatste keer dat Yannick met een paar biertjes op de fiets stapt? NOPE

· Is de kans aanwezig dat hij nog eens op zijn muil pleurt? YEP

Dit heeft ons doen besluiten om hier op te anticiperen , de volledige opbrengst van het kick off festival zal besteed worden aan een nieuwe fiets voor Yannick . Graag willen we hiervoor jullie om hulp vragen met betrekking tot de keuze, breng je stem uit op model A of model B over de kleur valt niet te discussiëren deze wordt bepaald door de TC.


We zijn er van overtuigd dat dit zal gaan helpen.

Het volgende team moest het vervolgens gaan doen vandaag vanaf de aftrap.

Dit betekende dat we op de bank begonnen met Kola, Jaapie v.d. Akker en Bennie Leenaarts en eventueel voor noodgevallen was Junior ook nog beschikbaar.

Afspraak was om er vanaf de 1e minuut tegen aan te gaan Roosendaal onder druk zetten en proberen met snelle combinatie door de Roosendaal defensie heen te breken, heel raar maar dat deden ze nog ook, ze deden gewon wat gevraagd werd, heel fel storen bij balverlies om de bal weer in bezit te krijgen en vervolgens goede snelle combinaties. Dit leverde de nodige kansen op maar het bleef heel lang 0 – 0. Had Roosendaal dan geen kansen? Jawel, maar minimaal want de verdediging stond goed, en als ze wel een kans hadden dan miste ze voor open doel of Zaad stond in de weg die een prima partij keepte. Dan komen we gelijk aan bij de vraag waar was Bill dan? Nou het was niet alleen ons op gevallen dat het entertainment gehalte van Bill in de goal de laatste weken van een erg hoog niveau was, geweldige performance die al gauw de lachers op zijn hand had. Daarom heeft Bill besloten hier iets mee te gaan doen en is hij tegenwoordig te boeken voor feesten en partijen als “ The Golden boy “ wat naam betreft had het ook een dildo kunnen zijn.

Ondertussen bleef Vivoo de aanval opzoeken en moest dit toch een keer beloond worden , na enkele vuurpijlen van Mons was het nu Sieb die de vrije trap opeisten en heel koelbloedig met een droge schuiver binnen schoot in de 40e minuut en Vivoo op een 0-1 voorsprong bracht , 2 minuten later was er een perfecte voorzet die richting Sieb ging aan de 2e paal echter de Roosendaal verdediger kroop er nog net voor en kopte keurig binnen in zijn eigen goal 0-2 . Roosendaal was het een beetje kwijt nu en Vivoo drukte door, nog geen minuut later een goede actie van uitblinker van vandaag Mons die hij zelf binnen knalt en 0-3 op het score bord en tevens de rust stand.

Tijdens de rust weinig reden tot klagen er werd goed gevoetbald, onze helden van Vivoo 2 die ons voor vandaag uit de brand hielpen moesten uiteraard wel speel minuten krijgen. Mats eruit voor Jaapie en Krul eruit voor Bennie, Krul had last van zijn hamstring wat al snel in verband gebracht werd met het feit dat hij seks gehad had, onduidelijk is waar deze conclusie op gebaseerd is want er is hier verder geen data van die deze relatie kan aantonen we hebben de laatste 5 jaar geanalyseerd en in die vijf jaar had hij 2x seks maar geen hamstring klachten. Er zat wel wat verschil in de standjes wat de relatie met de hamstring wel zou kunnen verklaren, we raden Krul dan ook af om zich niet meer op zijn hondjes te laten nemen.

De 2e helft begonnen we weer sterk goede aanvallen die helaas niet altijd doeltreffend afgerond werden, Ondertussen was Sieb geblesseerd afgehaakt met een hamstring blessure ??? ik zeg verder niks. Door slecht opletten van Junior van Gaal kreeg Rondje de aanvoerdersband te pakken toen Sieb het veld verliet, een catastrofale misser want het was dan ook Roosendaal die uit een vrije trap vlak na het aanstellen van Rondje met wat geluk op 1-3 kwamen. Maar we bleven doorzetten wat uiteindelijk dan ook resulteerde in een treffer, mooie actie en voorzet van Mons die knap werd ingeschoten door Witte 1-4. Mini werd bedankt voor bewezen diensten , Kola ging weer aan zijn conditie werken op rechtsback en Beest nam de verdedigende middenveld positie over van Mini . Nu moet het toch allemaal niet zo moeilijk zijn zou ik denken , de grote leider in het veld die langzaam aan het terugkeren is na lang blessure leed komt weer in het veld , staande ovatie van heel Kola minnend Vivoo legioen , dan zou je verwachten dat Rondje direct zijn aanvoerdersband zou afstaan maar nee hoor, gelukkig was Kola resoluut en daadkrachtig en eiste de band direct op wat Rondje met veel pijn en moeite deed. De Technische staf komt deze week bij elkaar om te kijken of er nog disciplinaire maatregelen genomen dienen te worden tegen Rondje. Weer naar de wedstrijd , het was nu Dave die een mooie actie afronden met een mooie voorzet die door Mats op waarde geschat werd en het was 1-5, wedstrijd was gespeeld kan je wel zeggen. Maar Vivoo was nog niet uitgeraasd een afgeslagen corner kwam op rand 16 meter in de voeten van Dave die de bal prachtig in de verre bovenhoek krulde 1-6. Nu was het ook de beurt aan Mons om naar het Sinterklaas feest te gaan en moest Junior toch nog zelf wat speel minuten gaan maken. Echter Vivoo was het een beetje kwijt door al die omzettingen liepen we niet geheel meer in onze posities waardoor Roosendaal nog 2x tegen kon scoren.

Eindstand 3-6. Een hele goede wedstrijd waarbij we niet naar het laatste kwartier moeten kijken maar verder top speelde.

Man off the Match: Kola ( vanwege het opeisen van zijn aanvoerdersband)

Next week target HSC 2 om 11:00 uur in Heerle​