Wedstrijd 8: Cluzona 3 – Vivoo 3 1-4

Cluzona 3 – VIVOO 3 uitslag 1-4

17-12-2017

Tegen alle verwachtingen in mogen we toch opdraven, vele velden in West Brabant en Zeeland waren al vroeg in de week als ongeschikt bestempeld maar vanuit Wouw bleef het erg stil. En ondanks de lichte vorst op de zondag ochtend en het feit dat het op sommige plaatsen spek glad was werd er gelukkig toch gespeeld waardoor we na de laatste keer gespeeld te hebben op 26 november toch nog net even konden ballen voor de winterstop. Het was een hectische week geweest waar veel geregeld werd binnen de technische staf van Vivoo 3 om een representatief team op de been te brengen en waarbij dat tot vrijdag zonder inmenging van Junior van Gaal eigenlijk prima ging want Junior van Gaal was natuurlijk vader geworden op 12 december wat geweldig nieuws is. De wereld is weer een knap ventje rijker luisterend naar de naam Menno. Ik kan nu zonder al teveel moeite 3 pagina’s gaan vullen van hoe we allemaal wel in kunnen beelden hoe deze geboorte verlopen is maar met een klein beetje fantasie kan een ieder dat beeld wel voor zichzelf vormen.

Maar ik kan het toch niet laten om al een klein beetje vooruit te kijken in de toekomst van onze Menno en in mijn hoofd zie ik al wat zaken naar voren komen die eigenlijk erg voorspelbaar zijn.

Als peuter zal naar verwachting Olaf zijn favoriete Disney figuur zijn:


Vooral deze versie die met een druk op de bovenste knop “Let it go Let it go “ brult met een vette knip oog naar pa.

Als brug pieper zal hij terug vallen op de literatuur en zal zijn favorieten boek zijn:


​Met een vette knip oog naar pa.

Als puber zal hij zich vol overgave storten op een serie die momenteel erg populaire is en zal hij de hele DVD box in korte tijd verslinden en ook hier zal hij grote sympathie krijgen voor een bepaald karakter in deze serie:

Met een vette knip oog naar pa.

Als laatste zal de jonge volwassenen Menno zich gevormd hebben tot een waardige Junior Junior en zal hij zich verder vormen door zich te verdiepen in:

Met een vette knip oog naar pa.

Juun & Kim nogmaals gefeliciteerd met Menno en geniet met volle teugen .

Terug naar de wedstrijd van vandaag , we hadden 12 man van ons eigen team aangevuld met 3 spelers van Vivoo 4 , Jan van Limpt , Kevin van Loon en als verassing voor Billy hadden we Keje nog toegevoegd aan de selectie, later meer hierover.

Met deze geweldige selectie werd het volgende team geformeerd met uitzondering van Bill!

Wat was er dan met Billy? Als technische staf van Vivoo 3 zitten we wekelijks achter Bill aan , doe je nu mee of doe je niet mee zondag? Geen antwoord! Niet aangemeld in de APP! Kortom onduidelijkheid voor de leiders wat te doen. Daarom werd het tijd voor disciplinaire maatregelen!

Dus tijdens het omkleden werd door Corne de opstelling gedeeld en kreeg Billy terwijl hij druk doende was zijn huisdieren te verwijderen te horen dat er vandaag om die reden geen plaats was voor hem in de selectie en werd hij verzocht om de gehele wedstrijd te vlaggen.

Kleine toelichting op Bill zijn huisdieren!

Een schaamluis is een kleine krabachtige parasiet die leeft tussen de haren in de schaamstreek. Zij worden overgebracht door nauw lichaamscontact, vandaar dat schaamluis wordt beschouwd als een seksueel overdraagbare aandoening. Het enige probleem is gezien Bill zijn beharing dat zijn huisdier vast heel erg verkouden zal worden. Maar Bill heeft zijn straf als een waardig man gedragen maar belangrijker was nog heeft hij iets geleerd:

Message taken:

Terug naar de wedstrijd, na een slappe warming up werd de groep nog even toegesproken door Loer om de boel scherp te zetten, de warming up van Cluzona was nog beroerder dus daar moesten we maar gebruik van maken en er gelijk opklappen om duidelijk te maken dat er voor Cluzona niets te halen viel. Onder tussen was de grote leider zelf ook gearriveerd , hij had het kunnen opbrengen om Menno en Kim even wat rust te gunnen en even een frisse neus te komen halen in Wouw zonder verdere bemoeienis met het team en de leiding . Duh Duh Duh ja en Tatjana Simic heeft kleine borsten!

Maar Vivoo begon moeizaam aan de wedstrijd, Cluzona had een opstelling die alles en iedereen in verwarring bracht met een 4-2-4 formatie waarbij ze geen buitenspelers op het middenveld hadden was het zoeken voor Vivoo hoe dit te bestrijden. Na een paar kansjes over en weer waarbij Keje een aantal keer goed ingreep op afstandsschoten was het toch Vivoo die via Sieb de score opende in de 17e minuut met een rake kopbal die via een Cluzona speler in het doel verdween 0-1. De vreugde was echter van korte duur want en Sieb voelde zijn hamstring weer opspelen en moest zich laten vervangen door Mini en in dezelfde 19e minuut was het Cluzona dat binnen de 16 meter niet gestoord werd en uit de draai de 1-1 kon binnen schieten.

Het bleef verder een gelijk opgaande wedstrijd , het veldoverwicht en bleef bij Vivoo maar Cluzona was gevaarlijk in de omschakeling, verder ontwikkelede er zich op een mooi duel tussen Ali en zijn directe tegenstander waar het er fel aan toe ging. Probleem was echter dat Ali zijn directe tegenstander wel van de mannetjes hield en steevast bij elk lijf aan lijf duel probeerde om Ali zijn zaakie in een hand te omvatten, maar zoals een ieder weet, pissen is al niet fijn na de seks laat staan als er in gaan lopen knijpen. De technische staf heeft Ali tot de 88e minuut laten staan voordat ze ingrepen want toen zat Ali dicht tegen het moment dat hij zijn directe tegenstander terug zou gaan pakken en we waren bang dat dit beelden op zouden gaan leveren die niet geschikt zouden zijn voor jeugdige kijkers.

Met een 1-1 stand gingen we ook de rust in , na overleg tussen Loer en Corne werd er besloten om Rondje en Krul naar de kant te halen. Jan ging laatste man spelen Lau op linksback en Witte nam het over van Jan van Limpt op linkshalf. Ook werd Dave van 10 afgehaald en in de spits gezet waarna Kevin op 10 zou gaan spelen( dit was ingegeven door die ene persoon die alleen maar een frisse neus kwam halen en zich nergens mee zou gaan bemoeien.

In de 2e helft eigenlijk hetzelfde spelbeeld waarbij Vivoo langzaam wel nog meer veldoverwicht kreeg en dit resulteerde in een mooie goal van Mini in de 52e minuut 1-2 voor Vivoo. Na nog een aantal spannende momenten waar Cluzona 2-2 had kunnen maken duurde het tot de 73e minuut toen Dave goed doorging maar op rand 16 gestuit werd de bal kwam echter direct in de voeten van Kevin die niet twijfelde en de 1-3 binnen schoot dit zouden we niet meer weg gaan geven. Nu was het zaak om de wedstrijd gecontroleerd uit te spelen het was zelfs Vivoo die de voorsprong via Witte nog verder uitbreide naar 1-4 . Een knappe overwinning waarmee we de winterstop ingaan. Geeft een goed gevoel voor na de winterstop, op zich jammer dat we nu 2 maanden niet spelen want de vorm is groeiende en we doen nog steeds mee voor het kampioenschap met 2 wedstrijden minder dan Gastel en Welberg.

Na het douche bleek in de kantine dat vele onder ons een zware 2 weken tegemoet gaan , dus als je iemand niet kan bereiken of hij is al dagen offline weet dan dat hij heel druk doende vanwege het feit dat ze anders ver onder het gemiddelde blijven.

Man of the match: Keje en Billy

Next match: 4 February 2018 , BSC 3 – Vivoo 3 12:00 uur

Mannen fijne feestdagen en een goed Nieuwjaar