Wedstrijd 11: BSC 3 – VIVOO 3 2-5

BSC 3 – Vivoo 3 2-5

Na de korte onderbreking van het carnavalsweekend moesten we kijken of we de goede vorm van de week ervoor weer konden oppakken tegen BSC 3. Er waren weer een aantal personele problemen maar gelukkig konden we gebruik maken van de diensten van 2 jeugd spelers Bart en Ashwin die beide een prima wedstrijd zouden spelen. Er was een beetje een vreemde sfeer voor maar ook na de wedstrijd , eigenlijk voor Vivoo 3 begrippen te rustig , het werd ook wel opgemerkt door de groep maar het werd afgedaan met de reden dat het zonnetje lekker scheen en dat men daar wat loom van werd !!! Pleur op met dat zonnetje, ja die scheen lekker maar het was ook rond het vriespunt zeker geen weer om loom van te worden. Nee, het was duidelijk wat er speelde , 75% van de mannen had last van een after carnaval dip , geconfronteerd in de praktijk dat we allemaal een dagje ouder worden en dat het vrouwelijk schoon je nog wel lachend te woord staat maar met de gedachte in het achterhoofd “ zo snel mogelijk weg zien te komen bij die ouwe viezerik” onze mooi boys moeten onder ogen gaan zien dat ze het aan het kwijt raken zijn , het was zelfs zo erg dat opvallend veel van de mannen zaterdag avond uit pure wanhoop seks gehad hadden, gewoon met hun eigen partner en het is nog maar februari en nu al een kwart van het jaar quotum verspeeld, Ik zou er ook stil van worden.

Maar dan de wedstrijd van vandaag zoals gezegd een aantal afwezigen maar ondanks dat konden we een goed team formeren en ook nog een sterke bank overhouden wat vertrouwen gaf voor de wedstrijd.

Hierdoor was de technische staf tot de volgende opstelling gekomen.


Mats was weer bereid om het doel te verdedigen en zou vandaag uitgroeien tot absolute held. Verder opvallend dat Rondje het weer mocht proberen op linkshalf, op een of andere manier blijft de technische staf hopen dat dit toch eens een keer goed moet komen, helaas moest er na 10 minuten alweer ingegrepen worden daar er nog geen fatsoenlijke voorzet was gekomen van links, dus Bram op linkshalf en Rondje terug als back. Bram was vandaag ook een apart verhaal , hij is natuurlijk de persoon die binnen het team Multi inzetbaar is en echt te pas en te onpas wordt ingezet op welke positie dan ook om een gat op te vullen wat hij meestal ook zeer verdienstelijk doet , vandaag echter lag dat anders , het was alsof ik naar mijn zoon stond te kijken toen hij de 1e keer op een echt veld mocht gaan spelen , blije bakkus vanwege zijn nieuwe voetbal schoenen en zijn voetbal tenuetje zijn 1e echte voetbalwedstrijd mogen gaan spelen: “ But NOT a clue what TO DO “ , hij liep alle kanten op zonder te weten waarom, hij was nog net geen klavertjes 4 aan het zoeken. Toen hij achteraf ook nog blij wist te verkondigen dat hij direct weg ging na de wedstrijd om Baronie – Halsteren te gaan kijken was het duidelijk dat het wel erg sterke paddo’s geweest moesten zijn!

Maar we dwalen weer af zoals gewoonlijk, er moest gevoetbald worden. We moesten helemaal achterin bij het sprotpark zijn om te spelen, daar aangekomen kan ik je zeggen dat het een trieste bedoeling was, als je zo een mooi sportpark hebt en dat je het dan presteert om je bezoekers een Tsjernobyl gevoel te geven is echt zeer triest. Het veld leek wel mega groot omdat er geen visuele richtpunten waren er was voor de trainer / leiders en reserve spelers niet eens een stoeltje of bankje laat staan een dug –out. Onacceptabel was dan ook het oordeel van de grote Junior van Gaal dit gaat ons nooit meer overkomen, we nemen hierin geen risico meer en gaan niet afhankelijk zijn van derden. Het Vivoo 3 budget werd aangesproken en Corne rijd voortaan voor lul naar de uitwedstrijden met een mobiele dug out aan zijn trekhaak.


Nog maar eens naar de wedstrijd , het was al snel duidelijk dat BSC 3 een goed voetballende ploeg was , zeker de voorste linie kwam er regelmatig heel scherp doorheen in het begin van de wedstrijd wat de Vivoo verdegers de nodige kopzorgen opleverde . Ondanks het feit dat balbezit en veldoverwicht voor Vivoo was bleek al snel dat we op onze tellen moesten passen , en na 8 minuten was het kwaad al geschied en kwam BSC na een prima combinatie al op een 1-0 voorsprong , reden voor de technische staf om in te grijpen en Rondje te laten zakken op linksback en Kommers doorschuiven naar linkshalf , vlak daarna was het Sieb die met een heerlijke pass Sijmon de diepte instuurde die keurig de gelijkmaker binnen schoot 1-1 . In de 1e helft bleef het spelbeeld en beetje hetzelfde , maar was het BSC die de grootste kansen creeerde maar keer op keer op Mats stuite die echt mega goed stond te keepen en met katachtige reflexen en kamikaze acties de ene na de andere bijna zekere goal eruit rammelde, het was zeker zijn verdienste dat we op dat moment niet achter kwamen . Vlak voor rust was het Witte die in combinatie met Sieb een goede aanval op zetten en knap binnen schoot , 1-2 voor Vivoo in de 42e minuut en tevens rust stand .

Tijdens de rust werden er wat omzettingen gedaan , overleg binnen de technische staf die er toe leide dat de volgende wissels in de rust zouden worden doorgevoerd . Bram maakte 1 op 1 plaats voor Kevin en Krul zou laatste man gaan spelen , Lau werd hierdoor voorstopper en Bart ging op rechtsback spelen zodat we die na 15 minuten konden wissellen voor Ali . Verder weinig reden tot paniek zolang we maar scherp bleven verdedigen.

Vanaf de aftrap van de 2e helft trok Vivoo weer het initiatief naar zich toe , maar wederom bleven de counters van BSC erg gevaarlijk en moest Mats tot het uiterste gaan om ze van de gelijkmaker af te houden . In de 65e minuut was het Kevin die knap doorging op links tot aan de achterlijn , de bal prima voorlegde op de onkomende Sijmon die binnen tikte , 1-3 voor Vivoo . De vermoeidheid sloeg toe bij BSC en dit moest het moment worden om door te drukken , helaas werd er aan de verkeerde kant gedekt waardoor de BSC speler vrij doorgang had op Mats , en hier was Mats zelfs niet tegen bestand vandaag 2-3 en BSC weer een beetje hoop. Toch begonnen ze bij BSC bij bosjes om te vallen we hadden ze behoorlijk stuk gespeeld . In de 72e minuut was het wederom Sieb die met een weergaloze no look pass Kevin alleen voor de BSC keeper zette die keurig af ronde 2-4 en BSC verzet definitief gebroken . In de 80e minuut was het Rondje die met geweldige pass over 40 meter wederom Kevin alleen voor de keeper zette ( we zeggen er niet bij dat Kevin zijn directe tegenstander ter aarde storte met kramp in beide kuiten anders had hij die voorzet gewoon onderschept ) en dergelijke kansen moet je Kevin uiteraard niet geven 2-5 voor Vivoo . BSC met 10 man want de wissels waren op en Mister Sambal bij met kramp in beide kuiten kon niet verder. Dit was tevens ook de eindstand .

Wederom een prima overwinning tegen een goed voetballend team , klasse gedaan mannen

Volgende week wacht de topper tegen SC Gastel , en direct na de wedstrijd was dat dan ook het gespreksonderwerp , wie o wie moet er zondag gaan keepen want Matsie is zondag niet van de partij Bill heeft aangegeven dat hij wel weer in de goal kan gaan staan maar Sieb en ondergetekende hebben hem zondag middag nog gezien en gesproken en het is zeer onwaarschijnlijk dat dit mogelijk is , hij heeft voor ons zijn brace verwijderd en die duim doet helemaal niets meer is total frozen , hij kan zo een contract krijgen bij facebook want hij kan nog maar 1 ding:


Nog intensief contact gehad laat in de middag met Junior van Gaal die erbij bleef dat als Bill zegt dat hij kan keepen dat hij dan moet keepen want Bill is ten slotte onze vaste keeper en die hebben we de rest van het seizoen nog nodig . Geheel tegen de regels in hebben Sieb en ondergetekende de mening van de Junior van Gaal naast ons neergelegd , Bill overtuigd dat hij voorlopig nog moet revalideren wat nog zeker 3 tot 4 weken zal gaan duren en we hebben Keje vastgelegd die zal na de wedstrijd van Vivoo 4 voor ons ook nog bij Vivoo 3 in de goal gaan staan . Mocht deze actie leiden tot disciplinaire maatregelen tegen Sieb en ondergetekende dan reken wij op de steun van onze medespelers om dat drifkikkertje van een Van Gaal voor eens en voor altijd duidelijk te maken dat niet alleen zijn mening geldt .

MAN of THE MATCH:


Next target 25 February 14:00 uur: SC Gastel 5